Bucket List


Päätin nyt sitten laatia tämän Bucket Listini tännekin. Joskus on mun mielestä tärkeetä pysähtyä miettimään omia unelmia ja toiveita, että mitä sitä oikeesti haluaa joskus päästä tekemään. :3
Tänä viikonloppuna vietin yhden yläasteaikaisen ystäväni 18-vuotis syntymäpäiviä kaveriporukalla, ja oli jotenkin samalla aikaa haikeeta ja hienoa kuulla millasia tulevaisuudensuunnitelmia niillä kavereilla oli, ketä siellä näin... 
niin se aika vaan vierii eteenpäin.
Onneksi hienot muistot jää jäljelle. <3
Noh, anyway tässä on mun listani. ~
1. Matkusta Japaniin

Ihastuin animen ja mangan kautta japanilaiseen kulttuurin joskus kutosluokan paikkeilla ja ihastus vaan jatkuu ja kasvaa vuosien myötä. :D Toivoin, että olisin päässy enon kanssa käymään Japanissa valmistumiseni jälkeen mutta saa nyt nähdä. Joskus sinne kyllä menen!! Haluisin käydä katsomassa ainakin Hachiko -patsasta, yöpyä ryokanissa (perinteisessä japanilaisessa majatalossa) ja nukkua futonissa. =u= Tietysti japanilaista mangaa on pakko ostaa ja jos saisin kunnollisen teepannun ja teekuppeja niin se olis unelmien täyttymys.

2. Mene Maailmanpyörään

Tämän kohdan voi oikeastaan ruksia yli, koska pääsin maailmanpyörään täällä Tampereella, kun oli kesällä nuo kukkaisviikot ja sellainen oli tuonne keskustorille pykätty. :3
Kivaa oli. <3 En yleisesti kauheesti viihdy huvipuistoissa mutta maailmanpyörään olin tätä ennen aina halunnut.

3. Matkusta Italiaan

Kaikkein eniten tahtoisin nähdä sitä arkkitehtuuria, ottaa paljon valokuvia ja syödä. Paljon. :D
Ja käydä ostoksilla myös, jos on enää yhtään rahaa jäljellä kaikkien ruokaostosten jälkeen.... Italia kielenäkin kiinnostaa ja vaikka en puhukaan sitä, niin olis tosi hienoa päästä kuulemaan sitä ja nähdä, miten ne ihmiset siellä kommunikoi.

4. Matkusta Saksaan

Lisää matkustamista! Opiskelen saksaa lyhyenä lukiossa ja kieli että maa itsessään kiehtoo. Olisi mahtavaa päästä vähän puhumaan oikeiden natiivien saksalaisten kanssa ja katsoa, että ymmärtääkö kukaan mitään mitä yritän sönköttää... :D Saksalaisia ruokia tahtoisin myös päästä maistelemaan ja päästää kameran valloilleen.
Kartoffelbrei! ~

P.S Kyseiseen maahan liittyen olis ehkä mahtavinta ikinä päästä Rammsteinin keikalle. Seriously. Jos ne lopettaa keikkailun ennen ku pääsen niiden keikalle shit goes DOWN.

5. Pelaa Airsoftia

Täällä Tampereellahan on tuo Megazone ja oon meinannu mennä sinne jo jonkin aikaa mutta ei ole tullut mentyä... tahon vaan päästä leikkimään pyssysankaria! :D *pelannut liikaa videopelejä..* Tuo airsoft on kuulemma myös tosi hyvää liikuntaa ja koska tykkään liikunnasta, niin olis senkin kannalta mukavaa. :3 Vielä jos sais kavereita värvättyä mukaan...

Kuva by: Megazone by the way. ~
6. Kirjoita (runo)kirja

Aloitin kirjoittamaan aktiivisesti runoja ja proosaa tuossa lukion ensimmäisenä vuonna ja pikkuhiljaa alkoi kypsyä sellainen ajatus, että haluaisin julkaista oman runokirjan joskus. En tiedä milloin, mutta joskus tulevaisuudessa. :) Ajattelin myös osallistua Runo-Kaarina runokilpailuun, ihan vain kokeillakseni että mitä muut runoilijat on mieltä.
7. Matkusta 'Muricaan koska 'Murica

Niin. Ei kai sitä tarvi selittää tarkemmin? :D Olis ihan hirmu mahtavaa, jos pääsis oikeesti tapaamaan jonkun Youtuberin ketä seuraa. Mutta enpä tiedä, sellaista tuskin heti tapahtuu... Mutta englantia olis ihana päästä kuulemaan ja puhumaan paljon koska oon kova puhumaan... juuh. :D8. Hanki tatuointi (ranteeseen/nilkkaan)

Oon pohdiskellu jonkun tatuoinnin ottamista, mutta millon sen ottaisin ei ole vielä tarkkaan ajateltu. Eikä sitä, että millainen se olisi tarkalleen. :3 Mutta aika pieni saisi olla ja koska symboliikka on tärkeää, niin jotakin jolla on oikeasti merkitys ja joka ilmentää sitä mitä mä olen. Kelttiläiset symbolit ja kaikki japaniaiheinen (kirsikankukat yms.) on hienoja mutta saa nyt nähdä.

9. Osallistu Pride -kulkueeseen

Samanarvoisuus nyt on mun mielestäni aika tärkeä asia ja haluan ajaa sitä omalta osaltani. :) Piti tänä vuonna yhteen Prideen osallistua mutta sitte en päässy sinne sillä kertaa. :c Joskus vielä menen!
10. Mene katselemaan revontulia

Luonto on ollut aina mulle jotenkin maaginen ja tietyllä tavalla pyhä.
Jos joskus pääsis kuvaamaan tai edes vain näkemään revontulia, niin se olis kyllä ihan mahtavaa.


Tällä kertaa oli kuvat Googlesta... sori! :'3Terveisin HobittiKommentit

Suositut tekstit