PalapeliKesäloma on lopuillaan.
Juhannus tuli vietettyä mökillä hyvän seuran ja hyvän ruuan parissa. Tuli vietettyä omat synttärit ja isovanhempien 50 -vuotishääpäivää. Päivän reissu Helsingissä meni hyvin, lukuunottamatta niin kipeää nilkkaa, että en meinannut pystyä kävelemään. Ystävien kanssa tuli hengattua, milloin elokuvissa ja välillä lettuja paistaessa. Sain viimeinkin päätettyä, että otan sen kauan haluamani tatuoinnin tämän vuoden syksyllä, kunhan saan ajan varattua.
Ja tietysti läppäri on edelleen kaputt.
Opiskelupaikkaa en saanut tällä kertaa, joten ajelehtiminen jatkuu hetken aikaa. Onneksi suunnitelmia on. Tästä kesästi tuli lopulta täysin erilainen kuin mitä suunnittelin. Harvoin ne asiat lopulta menee niin kuin itse toivoo, mutta ehkä ihan hyvä niin. :)
Jotenki tuntuu että tällä hetkellä koko elämä on murrosvaiheessa. Palasten metsästys palapeliin on taas alkanut. Perheen sisällä ja oman pään sisällä myllertää, paljon asioita muuttuu. Nyt on aika päättää mitä haluan, mihin suuntaan meinaan lähteä.Vaikka en oo mitään muuta tän loman aikana tehnytkään, kun nukkunut ja levännyt, tuntuu silti siltä että tarviin toiset kolme kuukautta lomaa että jaksan alkaa lukemaan pääsykokeisiin. Tai että jaksan tehdä ylipäänsä mitään...
Mutta ehkä se siitä, pikkuhiljaa.
Terveisin Kiia


Kommentit

Suositut tekstit