Kellutaan
Wave after wave, wave after wave, slowly drifting...

Kesäloman ensimmäinen viikko on mennyt suurimmilta osin kipeänä, (tunnolliset opiskelijat kun sairastaa aina lomalla), armottomasta nuhasta ja yskästä toipumiseen, filosofian esseiden suunnitteluun (tällä kertaa kivat 16 sivua, kirjotukset odottaa!) ja jätskin syömiseen.
Kunnon rantakelejä ei olekaan nyt ollut ja on ukkostanut ankarasti mutta onneksi ukkonen ei minua haittaa. Tänään oli onneksi kaunis sää ja päätinki sitten mennä vähän valokuvailemaan taas pitkästä aikaa. :3 Oli kyllä niin kirkasta, että en kauaa kyennyt tuolla ympäriinsä tallustelemaan mutta ainakin sain muutaman kuvan otettua. Talviturkkia en ole käynyt heittämässä mutta juhannuksena sitten viimeistään, kun menen sillon perheen kanssa tuonne Isojoelle päin äitin vanhempien omistamalle mökille.
Tietokoneella on vietetty ehkä vähän liikaa aikaa... mutta se seikka korjataan!
Piirrustus - sekä anime/manga innostus heräilee taas kun on enemmän aikaa väkertää niiden parissa ja voisin kai ottaa muutamia kuvia niistä piirrutuksista, jos kehtaan.
Runoja ei ole tullut kirjoitettua hetkeen.. voisi kokeilla sitäkin taas.

Kesälomalla on aina sellanen fiilis, että ei oikein tunnu olevan mikään viikonpäivä. 
Pelkästään aamu, päivä, iltapäivä ja ilta. Ja yö.
Välillä on ollut hankala nukkua nuhan ja yskän takia, välillä sen takia että on ollut ihanan nihkeä ja kuuma. Välillä ei ole vaan nukuttanut. Mitä nyt viime yönä meni yli yhteen tuo nukahtaminen..
Tänään musiikkia kuunnellessa tuli itkettyä.
On jännää huomata, miten helposti nostalgia saa itkemään ihan ku pieni lapsi.
Oman henkisen kasvun huomaaminen on samalla outoa, hämmentävää ja voimauttavaa. Sitä tajuaa, että vaikka koko ajan mennään ja tehdään, ja välillä sattuu kaikenlaista kivaa ja vähemmän kivaa, niin aina mennään eteenpäin. Kohti jotakin uutta.
Joskus muutosta parempaan, joskus huonompaan.
Sitä tajuaa, että muutoksen ei tarvi olla pelottavaa tai jotakin pahaa. Koska muutos on kuitenkin aina välttämätöntä. 
Tämänki kesän myötä tulen varmasti oppimaan paljon uusia asioita itsestäni.Tässä tämän päiväisen valokuvausretken satoa

Terveisin HobittiKommentit

Suositut tekstit