Viisas elämä -messut


12. - 13.9 järjestettiin Tampere talossa Viisas elämä-messut ja koska jooga, meditointi, mindfulness ja hyvinvointi kiinnostaa, niin olihan sitä sitten mentävä katsomaan mistä näillä messuilla on kysymys.
Molempina päivinä oli tosiaan monenlaisia luentoja, joogatunteja, workshopeja, meditointia, konsertteja ja sitten tietysti iso sali täynnä kirjoja sun muuta ostettavaa. Kojuilta löyty sitte paljon kaikenlaista: käsitöitä, mm. itse tehtyjä kirjoja, toffeeta, koruja ja unisieppareita. Sitten löyty tietysti kaiken maailman voimakiviä ja riipuksia. Ja tietysti Basam books:in kirjoja. Ja niitä olikin sitten joka lähtöön.


Yksi mukavimmista jutuista mistä itse pidin, oli kaks tällästä väritysympyrää, joita sai vapaasti värittää. Laitoin itekin sitte post it-lapulla oman elämänohjeeni sinne muiden iloksi. c:
Sain otettua pari messuihin liittymätöntäkin kuvaa. Tuli vähän surullinen fiilis tuosta auringonkukasta, en ite haluis kököttää tollain ihan yksin keskellä kaupunkia ja asfalttia.


Tässä oma sotasaaliini:
- Jakinluinen mala eli rukousnauha
- Käsintehty unisieppari -kaulakoru
- Sangharakshitan kirjoittama kirja Timanttisutra ja buddhalainen viisauden perinne.


Oli tosiaan tarkotuksena postata tää postaus jo aikoja sitten, samana viikonloppuna kun kyseinen tapahtuma oli, mutta se pääsi jotenkin unohtumaan. :'D Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja oli pitkästä aikaa mukava mennä tälläseen tapahtumaan ilman seuraa, ihan vain omaksi ilokseen. Samaan aikaan koen Basam books:in vahvuudeksi että heikkoudeksi sen, että tarjontaa on ihan tolkuttomasti. Osa kirjoista on oikeasti psykologien ja ammatti-ihmisten kirjoittamia ja sisältävät tärkeää asiaa, osa taas on kirjoitettu ns. "tavallisten tallaajien" toimesta, ihan vain koska, hei why not? Siksi itselle tuli hieman sellainen fiilis, että lähdekritiikkiä sai käyttää kuin viidakkoveistä viidakossa.. Mutta onneksi sain itse näistä messuista irti paljonkin. Nykyaikana new age-jutuista on tullut jonkinlainen trendi, ja onnea etsitään milloin mistäkin, mistä sitä yleensä nyt näyttää saavan nopeiten. Saa nähdä mihin suuntaan tämä trendi kehittyy.

Joten, jos nämä kyseiset aihealueet kiinnostavat millään muotoa, niin suosittelen ehdottomasti käymään joskus, jos/kun seuraavat Viisas elämä-messut järjestetään. ~Terveisin Kiia


Kommentit

Suositut tekstit