Kolmen vuoden jälkeen

Sain vanhemmilta valmistujaislahjaksi aidon japanilaisen kimonon sekä geta-kengät. <3 Olin tosin itse mukana, kun niitä ostettiin eli ei ollut yllätyslahja, silti ihanin lahja aikoihin.


Parhain Sacher-kakku mitä oon koskaan syönyt. <3


Mummin tekemiä lusikkaleipiä ja itse tekemiäni haarukkakeksejä. :)Ensimmäiset kirsikankukat ehti puhjeta juuri valmistujaispäiväksi. ^^ Vielä ei ihan koko puu kuki, mutta sekin aika koittaa pian.  Kolme vuotta lukiossa on nyt ohi ja kesäloma on alkanut. Pääsykokeiden tuloksia päästään odottelemaan samalla kun yritetään keksiä suunnitelmia tulevan parin kuukauden ajaksi. Kevät on ollut rankka, täynnä tekemistä ja ajateltavaa. Ensimmäiset päivät lomalla tuntuu ihan utopistisilta. En oo varmaan ikinä nauttinu kesäloman alkamisesta näin paljon.
Pääsen viimeinkin nukkumaan.
Kuuntelemaan musiikkia, viettämään aikaa kavereiden kanssa.
Joogaamaan, meditoimaan.
Hengittämään.

Mitään varsinaista "kesän ämpärilistaa" en ole miettinyt, mutta ainakin Helsinkiin olis tarkotus mennä, mökille tietysti ja ystävien kanssa kaupungille. Sellaisia pieniä asioita.
Olis ihana ottaa myös paljon valokuvia. Kirjottaakin ehkä pitkästä aikaa.
Enköhän mä jotakin keksi. :D

Toivottavasti teidän muidenkin uusien ylioppilaiden juhlat sujuivat keväisissä merkeissä, meillä oli ainakin täydellinen sää. <3
P.S. Tajusin muuten, että oon kirjottanu tätä blogia jo yli vuoden! :D


Hyvää kesänjatkoa kaikille, muistakaa laittaa aurinkorasvaa että ette pala! ~Terveisin KiiaKommentit

Suositut tekstit