What's in my bag?


Tämä postaus ei varmaan vaadi sen enempää selittelyjä:- Lompakko
- Kännykkä (iPhone 4)
- Penaali
- Avainnippu
- Passi
- Kuulokkeet
- Käsirasva
- Meikkipussi
- Villalapaset
- Kännykän laturi
- Micronin fineliners -tussit
- Lyttääntynyt välipalapatukka


 

Ostin tän repun viime vuoden puolella H&M:stä n. 30 € maksoi? Jos oikein muistan. Ihan hyvin on kyllä kestänyt päivittäisessä käytössä.


Mulla on näitä tusseja toinenkin paketti, mutta ostin uudet ku ne vanhat alko jo kuivumaan ja loppumaan pikkuhiljaa. Parhaimmat tussit piirtää kaikkea pientä ja koska oon addiktoitunut piirtämään kaikkea ihooni niin nämä on siihen hyvät. :3 Ostin Suomalaisesta kirjakaupasta, n. 15 €


iPhone 4 jonka sain enoltani käytettynä. Ostin muutamatki kuoret tähän mutta päädyin käyttään näitä peruskuoria, vaikka ne onkin aika basicit. Ainakin ne suojaa hyvin ja niissä on toi kumireunus.Mulla on lähes aina mukana penaali jossa usein sekä sakset, liimaa, teippiä ja ihan mitä nyt ikinä voisin tarvita. Tohon penaaliin ei kyllä mahdu kovin paljon joten nykyisin ei välttis ole ihan joka ikinen tavara mukana. :D Ostin tän Tigeristä. c:


Avainnippu on hyvä olla aina mukana. Ostin ton voodoonukke avaimenperän parisen vuotta sitten. Pikku Prinssiltä on lähteny kilpi pois ja se on vähän likaantunu, mutta en raaski heittää sitä poiskaan. :')


Parhaimman tuoksuista käsirasvaa IKINÄ. Älkää ostako tätä jos addiktoidutte hajusteisiin helposti! Sain tän pikkusiskolta joululahjaks, seki käyttää tätä samaa.


Meikkipussi nyt löytyy varmaan jokaisen naisen laukusta tai repusta. En oo mitenkään kova meikkaamaan yleensä mutta kyllä peitevoide ja puuteri ainakin löytyy.


Kuuntelen lähes poikkeuksetta musiikkia aina kun menen kouluun bussilla. Nää kuulokkeet on kai pari vuotta vanhat, ei mitkään huippulaatuset mutta hintaansa nähden hyvät.


Tänään oli tosiaan englannin YO-kuuntelu ja pitkästä aikaa paisto aurinko niin, että pääsin ulos sitä ihailemaan. Oon ollu kipeenä viime torstaista asti ja vieläkin aivan jäätävä yskä. Olo on onneks jo sen verran hyvä että päätin mennä ulos kuvailemaan (nyt kun on uusi muistikorttikin järkkäriin.)Aurinkoista talvenjatkoa kaikille. ~
Terveisin HobittiKommentit

Suositut tekstit