Rakkaudesta tanssiin

Pikkusiskolla oli tänään Koskikeskuksessa pieni tanssitapahtuma, joka oli järjestänyt Dance Actions tanssikoulu. Olin siellä sitten kameroineni ottamassa muutamia kuvia ja vähän videotakin. Nähtiin niitä pienimpiä tanssijoita ja sitten kokeneempiakin. Oma pikkusiskoni tanssii jo SM-tasolla ja kyllä se ryhmän tanssissa näkyikin. Pikkusiskoni tanssiryhmän nimi on Artimals ja kyllähän niitä kuvia tuli monta kymmentä! Uskomattoman lahjakkaita nuoria tyttöjä.
Sain viimeinkin ne uudet silmälasit ja yllättävän aikaisin, ei mennyt kuin viisi päivää. :o Sanoivat että kahden viikon sisään mutta en näin nopeasti osannut odottaa. Tuli aika paljon arvoja lisää joten maailma pyörii ympäri joka kerta kun kävelen mutta kyllä näihin pian tottuu. :3
Olen tässä vähän miettiny, että voisin vähän tehdä remonttia tämän blogin ulkoasulle, saa nähdä millaistaa saan aikaiseksi. En tiedä vielä tarkkaa ajankohtaa milloin tämän remontin toteutan mutta kai tässä joku lähi päivä.Kilpatanssija duo Essi Ahokas ja Ville Kiho.Artimals ja meikäläisen pikkusisko punaisessa ja mustassa.(P.S Anteeksi postaus heti kahtena peräkkäisenä päivänä. :P)
Terveisin Hobitti
Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit