Lukijaehdotus: Kuvagalleria


Sain eräältä bloginlukijalta ehdotuksen/toivomuksen, että tekisin blogikirjoituksen piirroksistani tai muusta taiteesta ja päätin sitten, että kun sitä on tullut piirreltyä tässä vuosien varrella yhtä sun toista, tekisin pienen gallerian vuosilta 2009 - 2014 omista piirrustuksistani. :3 


2009
Piirtämisen aloitin jo aikaisemmin, alakoulussa ja ennen sitäkin, mutta niitä kuvia en äkkiseltään löytänyt, siksi aloitan matkan vuodesta 2009, eli yläkouluaikaa siis. Piirsin ala - ja yläkoulussa vietävästi hevosia, aina hevosia ja lisää hevosia. Alakoulussa en oikeastaan piirtänyt paljon muuta. :D Sen jälkeen tuli sudet ja myöhemmin kiinnostuin mangasta. (oikeastaan kiinnostuin mangasta ja animesta tarkalleen kutosluokalla mutta... jooh. :D) Tämän jälkeen päästiin sujuvasti lohikäärmeisiin.






 (Pahoittelen että nää kaks kuvaa on väärinpäin.. Blogger vihas mua tänää. >:c)











Ihkaensimmäinen lohikäärmepiirros



2010 - 2011
Keskityin näinä vuosina harjoittelemaan enemmän ihmisen piirtämistä ja animen ja mangan vaikutus näkyy aika selkeästi piirroksissa. Kuten voi varmaan huomata.. :D Myös satunnaisia ihme höpönlöpön luonnoksia täältäkin löytyy... piirtelin paljon mitä mieleen tulee ja vähemmän varsinaisia "töitä."







Mulla oli joku ihme viehätys sieniin tuona aikana... :D





Surrealismin ensiaskeleet...





2012 - 2013
Kiinnostuin yhä enemmän ihmiskehon kuvaamisesta ja jostakin syystä addiktoiduin alastomien naisten piirtämiseen. :DD Älkää herranjestas kysykö miksi. En osaa sanoa yhtään. Lady in The Rain taisi olla yksi ensimmäisiä ns. "alastonpiirroksia" mitä päästäni paperille raapustin.


"Lady in The Rain"


Hevosaiheessakin poikettiin uudestaan muutamaan otteeseen.





"Safe and Sound"


Olihan sitä pakko piirtää minusta ja Eerosta luonnos.. näitä on itseasiassa useampia mutta laitoin tähän nyt vain muutaman. :3



Silmien piirtäminen on ollut aina jostakin syystä hauskaa. Tuohon aikaan yritin opetella anatomiaa vaikka tässä onkin voimakasta tyylittelyä.




Piirtäminen oli yksi tapa lievittää tunnemyrskyjä tai ilmaista niitä ilman, että huutaa tai satuttaa muita. Tai itseä.



Yritin opiskella anatomiaa, erityisesti käsiä ja jalkoja ja prosessi jatkuu yhä. Realismi ei ollut ihan se omin juttu mutta pari muutakin tämän tapaista piirrosta on tullut tehtyä.



Lohikäärmeitä piirsin aivan helvetin paljon jossakin vaiheessa, niistä tänne on kyllä päässyt vain muutama.. Itse olen tähän tyytyväinen vaikka onkin vain luonnos.



Pidän tätä perustana yhdelle rakkaimmista fiktiivisistä hahmoistani joita olen keksinyt. Aloitin Miroelin tarinan kirjoittamisen 13 vuotiaana ja se on pikkuhiljaa jatkunut tähän päivään asti. Ainoa ero tähän kuvaan on se, että Miroel ei ole ihminen vaan djrorri, kettuihminen. Eli ketunkorvat puuttuu.. :D
(Ja tuo teksi mitä tuossa näkyy... harjoittelin vasemmalla kädellä piirtämistä ja kirjoittamista.. ja tämä kuva on oikeastaan piirretty kokonaan vasemmalla kädellä.)


Samasta tarinasta hahmo nimeltä Nio.





Kädet on kyllä niin hankalia piirtää.. :I Mutta onneksi siinäkin voi onnistua ku harjoittelee. :) Aika paljon tuli omia räpylöitä käytettyä mallina näitä tehdessä.


2014
Nykyisin piirrän paljon surrealistisia piirroksia ja enemmän pienellä, terävällä viivalla kun ennen tyyli oli enemmän luonnosmaista ja tummempaa. Enemmän käytän nykyään lyijytäytekynää ja joitain erikoisia välineitä, esim viimeisessä piirroksessa on käytetty kynsilakkaa. En aikaisemmin ihan hirveästi nimennyt mitään piirroksia mutta ajattelen niitä enemmän yksittäisinä töinä kuin vain piirroksina, siksi kai nuo nimet...



"My Dreamholder"



"Cancer"



"Almost naked I"
Jostain syystä ihmiskehon piirteiden liioittelu kiinnosti ja kiehtoi.



"Almost naked II"



Yleisön pyynnöstä tuli tuherrettua yksisarvinen. :3










"Feed me..?"
Joskus... sitä melkein pelkää omia piirroksiaan.



"Apart, still together"


"Iltapäivätee"



"Ready"



"Spring dance"
Uusin piirrokseni. Luonnos lyijykynällä, ääriviivat tussilla ja väritys erivärisillä kynsilakoilla.


Toivottavasti nautitte tästä pikku galleriasta, laittakaa lisää ehdotuksia mitä haluutte nähdä tai lukea täällä, otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ehdotuksia. :3 Kiitokset Billalle tästä ehdotuksesta, oli kiva käydä läpi uudestaan läpi vanhoja piirrustuksia ja ottaa valokuvat niistä. Hyvää heinäkuunjatkoa kaikille!


Terveisin Hobitti


Kommentit

  1. Sooo prettyyy! OwO Toivon että taiteilijanlahjasi tuottavat jatkossakin iloa~

    t. Billa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Billa. =u= :3 Ja ainaki piirtäminen on kivaa että kyllä ne varmasti tuottaa iloa. ^^ Ainakin mulle, jos ei muille. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit